28 december

jaha, dagarna efter julen har skuttat iväg..
jag har verkligen vilat å låtit TV:n varit min vän :) man måste ju passa på att spendera tid med den då jag inte kan göra det nere i Hesa..ja för er som inte vet så har vi ingen TV där =P

men slöat framför TV:n är inte det enda jag har gjort..

på tisdagen (26.12) for jag, mamma å pappa till familj Wester :) fick en lång pratstund med cicci å det har vi inte haft på länge..även om det var en tid sedan jag var till söderfjärden sist så kändes det ändå inte sååå längesen...men de släta slätterna som passerade bilfönstret har jag saknat i Hesa..

Det var rätt komiskt...när vi kom dit med bilen så stod det en bil med lyktorna på en bit bort..men man såg bara billjusen och inte vem det var..vi gick in i huset och började äta av maten som dukats fram.
Plötsligt får Ciccis pappa ett telefonsamtal och det visa sig vara nödcentralen som berättade att deras bil hade blivit stulen och nu är hittad..det visa sig vara att ungefär på samma gång vi gick in i huset så hade en drogpåverkad man hittat en av deras bilar uppe på backen i garaget i becksvarta mörkret och kört iväg..
bilen som hade haft ljusen på hade varit en polis som hade bevakat eftersom den drogpåverkade mannen hade rymt från en biljakt där tidigare..så utan att familjen visste att bilen blivit stulen så fick de veta att den nu blivit upphittad..eh..
och ja..biljakten tog kanske 20 min å sedan blev mannen fast..
Det stod på första sidan om det igår på Vasabladet..
weird..å jag å cicci som annars hade haft en diskussion om drogpåverkade människor..

Igår var planerna att först fara på stan med mamma å sedan fara till Maria..kul att få gå med mamma på stan å se på kläder..precis som alltid förr men kom på att hej, jag e snart 20..ja kanske inte så många år till kan gå med mamma på stan....men å andra sidan..varför inte?

Vi fyndade lite å jag fick också en resväska med hjul som man kan dra efter sig..en såndä flygplansväska eller va de nu kallas :) det var pappas julklapp till mig men han ville jag skulle få välja den själv..
ååh, yes, inga mer långa vandringar till och från tåget med två stora tunga väskor att bära i handen så man tror att handen skall gå av..(eftersom jag nästan alltid brukar få plats i den sista vagnen längst bort å de känns som att den sträckan e 1 kilometer lång).
Eller som då när jag va i London å alla andra hade en väska på hjul att dra efter sig medan jag hade mina tunga väskor som måste bäras i handen..ojoj..å tro mig, det var hemskt..alla tunnlar i tunnelbanan var långa med trappor alltid nu som då..plus att man alltid tollade bort sig lite nu som då å måste gå tillbaka, å om inte det var nog så var det kokhett där :) nåjå, det gick nog bra sen ändå :) å det lätta också p.g.a. min fascination att vara i London!
men de e sånt man kan titta tillbaka på å skratta åt i efterhand..
Tänk de som inte har nån resväska alls?

Ikväll får jag se hoppeligen många av min gymnasiekompisar å det skall bli skoj att träffa dem å höra hur de har det! Jag antar jag har en nostalgisk kväll att se fram emot..

Tjing!

RSS 2.0