Min möhippa 16 juni 2012

Jag satte aldrig upp bilder från min möhippa här på bloggen, så tänkte göra det nu istället ett år senare som en återblick av dagen. För ett år sedan kl. 6 på morgon väcktes jag av dammsugning utanför min sovrumsdörr, jag kände mig enormt yrvaken och trodde först att jag drömde eller hörde fel, sedan kom ljudet närmare och det dunkades i dörren. En del av mig hade hjärtat i halsgropen och en annan del var så trött att jag inte riktigt fick in vad som hände. Plötsligt öppnades dörren och Sofia sprang in med en leksakspistol i handen och skrek; Detta är din möhippa! Upp och hoppa, du har en timme på dig att stiga upp, göra dig färdig och packa kläder. Jag bara gapade. Och det tog ännu många sekunder innan jag fatta att dethär var faktiskt min möhippa. ;) Jag fick ögonbindel på, blev satt i en bil och utanför tåget fick jag veta att vi skulle resa ända till Vasa samma morgon. 
 
Tillsammans med Rebecka och Sofia hade vi en egen tågkupé som dom pynta upp och så hade de fixa morgonmål och olika tidningar till mig. :) Där fick jag också göra lite uppgifter och svara på kluriga frågor om Petter. När vi anlände till Vasa möttes jag av resten av gänget!
 
 
Och då blev det skumppa.. 
 
..och kohatten blev utbytt till en krona. ;)
 
Ett hjärta på ryggen och vi traskade iväg mot torget för olika uppgifter som skulle utföras samt lunch...
 
Det blev ett varv hem via till Nicolina för ombyte av outfit och sedan blev det photoshoot och inspelning av musikvideo. I loved it! :) Jag skulle alltså mima till Celine Dions "The power of love" och fick veta det just före vi började filma. Några tagningar blev det och jag fick helt enkelt improvisera. :P Slutresultatet fick vi se på bröllopet och det blev ett lyckat inslag på festen!
 
På kvällen var det lyxig trerätters hos Nicolina..
 
Efter många diskussioner och skratt på middagen blev det sedan utgång med dans, men tyvärr har jag själv ingen bild från det!
 
The photoshoot i samband med musikvideon vi spela in. :)
 
 
 
 
RSS 2.0