We are going Down under!

 
Let´s make it official here. Jag och Petter skall åka iväg till Australien, närmare bestämt Sydney! Vi har blivit antagna till Hillsong International leadership collage, där vi skall studera ledarskap och musik.
 
Detta är något jag redan har funderat på i flera år och egentligen var första planen att åka iväg direkt efter mina socionomstudier, men då hade Petter just kommit in i bilden och det kändes inte riktigt läge för det då. Nu 3 och ett halvt år senare är vi båda på väg och kan istället göra det tillsammans, eftersom detta är något vi båda har i vårt intresse! Det känns som rätt tid nu också och det är både spännnde och förväntansfullt samtidigt som jag vill vara öppen för vad som än kommer på.
 
Jag har berättat för en tid sedan till min arbetsplats och det var så skönt när jag äntligen fick det sagt. Barnen och föräldrarna vet dock inte ännu så det ligger framför att berätta. Flygbiljetterna är köpta, visumet är sökt och nu är det bara att ännu söka studiestöd (Finland stöder!) och hoppas på att det fixar sig med bostad.
 
I´m ready for the adventure!
 
RSS 2.0