Påsklovet och EC

Vilket fint påsklov jag fick. Fick både vara hemma me familjen å bara ta de lugnt, men även vara på East Conference med fullt av människor som man fick catcha upp läget med då man så sällan ser dem.

Å Sanctuary night va en underbar ide. Vackert stilla å harmoniskt. Ibland saknar ja sånt i frikyrkan.

Fick även på lördagkväll träffa många av gymnasiekompisarna i Gamla Vasa hos Pernilla.
Så kul att få se dem alla å vi hade skoj! :) dock missade jag gospelkvällen i sion som jag hade längtat så efter. Den lilla stund jag dock fick på kvällsmötet före jag for iväg ti Gamla Vasa var underbar. Fylld av glädjefylld lovsång!

På Söndag va de ett jättebra möte med full kyrka och nattvard. En glädjens dag i församlingen. å de va int bara ord. Det syndes verkligen!

På kvällen for jag på påskmusik i Trefaldighetskyrkan, mestadels för att få se alla mina underbara "slef-vänner". :) Jag fick den stora äran att ha Sarah med mig i bänken. å sen joina även Joel å Heidi.
Evangelicum sjöng jättefint!
men den glada energin fanns kvar i mig från förmiddagsmötet å ja sku gärna ha sjungit med, stått upp å klappa med i de svängigare låtarna men de kändes som att de int va tillåtet, vilket va synd. Publiken va rätt trög å allvarlig, varför får man int ge utlopp fö den glädje man talar om på uppståndelsedagen? Såklart ja vet mycket e annorlunda på de lutherska mötena å alla människor e olika. inget fel på de alls. alla uttrycker sin tro på de sätt man vill. MEN där anden är där borde ju även friheten vara. Int att man ska behöva känna att man får dömande blickar om man står upp å klappar med.

Så om ja saknar de stilla ibland i frikyrkan så saknar jag "livet" i lutherska kyrkan. Kanske ja borde starta en ny församling? haha. Skämt! man behöver bara hitta balansen.

Nu e ja tibax i Hesa. å ja ha i.a.f. kommit fram ti en sak denna påsk --> Att memma e gott! :)
RSS 2.0