Gott nytt år!

Ett nytt år ligger helt bakom knuten och ett gammalt ligger strax bakom. Varje år har jag firat Nyåret ordentligt, antingen med vänner eller på olika nyårsläger eller fester. Detta år fick det istället bli ett "hemmafirande" och det verkar vara många som faktiskt valt det i år. En lugn nyårsafton hemma med sin familj, vilket faktiskt i slutändan känns mer än helt ok. Igår fick jag ändå umgås med ett helt kompisgäng, så kanske denna dag får ägnas mina föräldrar (å lite datorn eftersom jag nu sitter här.. ;)) Imorgon bär det av till Helsingfors och för mig blir det då inte ett vanligt farväl utan ett STORT farväl. För om två veckor åker vi ju iväg på vårt stora äventyr till andra sidan jorden. Det känns spännande, det känns stort och lite ofattbart men det händer och det är jag så glad för!
 
Året 2013 var ett år med mod, utveckling och ledarskap. Jag tod mod till mig att börja jobba heltid igen, efter att ha jobbat via Seure en tid och det gick ju bra. Jag vågade ta mig an en större och äldre grupp på dagis, vilket jag till viss del först inte ville. Två månader av en del slit och sedan vände det turligtvis. Jag har trivts och märkt att jag visst fixar det! Jag har varit huvudansvarig för gruppen och lärt mig att jag kan vara med och sätta prägeln redan från början på hur vi kollegor bemöter varann och varit glad att jag varit modig nog att både tala ut styrkor och svagheter angående mig själv och de andra före det kunnat leda till irritation. Vi har alla vuxit, men för det behövs också formbara kollegor som kan ta kritik och det är alla inte förunnade med. Så tacksam för dem, vi har faktiskt haft roligt och låtit humorn genomsyra allt.
 
Det var ett år då jag kanske sa lite oftare nej till vissa saker, prioriterade mer sunt för mig, där jag vågade stå upp för mig själv och mina åsikter på ett förhoppningsvis sunt sätt. Ett år av tung huvudvärk och lite rädsla av vad det kunde bero på. Det var året då jag kanske trodde att blondiner har roligare, eftersom mitt hår fick lite omväxling från det bruna. Det var året då min yngre storebror gifte sig och det var en dag väldigt värd att minnas! :) Men även Hannas och Sofia bröllop var två av årets höjdpunkter. Det var året med Londonresan och Hillsong European conference! Det var året då jag drog en connectgrupp för unga kvinnor och fina vänner. Det var året då jag lärde känna många nya vackra människor. Det var året då jag uppskattade mycket att vi bodde så nära havet och att vi fick bo just där vi bodde. <3
 
År 2014 och Sydney, here I come! :) Gott nytt år på er!!

RSS 2.0