Hänt sedan sist..

Det har gått mer en 1 och en halv vecka sedan mitt senaste inlägg.
Det har hänt en del sedan dess.
 
Jag har haft en hel huvudvärkfri vecka och NJUTIT av den! Tänk att jag nästan hade glömt hur pigg och glad man kan vara då värken inte gör sig påmind hela tiden. :P Att den nu har gjort intrång på nytt behöver vi kanske inte tala om..
 
 
Jag har besökt (tillsammans med Nicolina) ett nytt favoritcafé med hög mysfaktor! Johan & Nyström.
 
 
Jag har talat finska med två vänner 80% av en hel kväll. Tummen upp för mig!
 
Jag har smakat på Ingmans Creamy Caribbean Cooktail glass med smak av Romchoklad. Är du den som gillar punchgodisar, du vet de små chokladknapparna med vita pärlknoppar på? Då är detta glassen för dig! 
 
  
Jag har varit på generalrepetitionen av familjemusikalen Djungelboken på Svenska Teatern! Bra att man har kontakter ;) Kan ju nog rekommenderas den med!
 
Jag har återsett Sofia och Susanna över en god köttfärspaj med sallad och chokladrutor.
 
Jag har suttit på en bro i vacker stilla solnedgång i armarna på den man jag älskar mest!
 
 
 
Jag har talat om döden med en treåring på jobbet, som helt naturligt öppnade sig när den gjorde sina mer privata behov på toaletten. :P
 
Petter har fått en rival på dagis av en pojke på 2 hela år som uttryckte att han älskade mig. Ja, han t.o.m. sa mitt namn där före.
 
Jag har sett Hösten komma över en natt, där den varma luften blev en iskall höstvind och de gröna löven fick sin röda färg.
 
 
 
Å så har jag blivit ett år äldre. 26. Det känns som att jag ha mogna till mig en del under det senaste året. Som att jag plötsligt inser och även känner att jag inte är 20 mer. 
Men 26. Det är väl ändå att ta i. Eller?
RSS 2.0