En helg i Vasa

sitter vid datorn å har gjort det i princip hela dagen. kroppen är rastlös och ögonen smått trötta.
Har surfat runt men först och främst skrivit på min hemtent. snart e den klar :D
E ledig från skolan ändå till torsdag.

Helgen var bra! torsdag var jag hemma med familjen. mamma hade fyndat lite igen. :)
jag e lite bortskämd där..för hon tycker om att fynda å speciellt till mig. hon vet rätt bra min stil. Om något inte passar så är det bara för henne att sy om eftersom hon är sömmerska. ja-a, tacksam är man.
fyndadets gåva har jag fått efter henne. å de e ju skoj :) de får bara inte gå för långt så att man blir obsessed me de. hennes senaste fynd till mig: svart yllejacka med dubbelknäppning som såg ny ut för 2 euro (!) från loppis. Precis en sådan som är på mode nu. hur säljer man en jacka för två euro?? :)

fredag var det träff me Becca på stan. blev så glad då hon kom ändå från oravais för att vara med mig en dag. :) fyndade på Lindex, som jag väl måst erkänna är min favoritbutik :) muffins på Arnolds ;) på kvällen var det ungdomsmöte i sion. glädje. efteråt lämna jag, Nicco å Daniel där å prata.

lördag skulle jag träffa Maria, men planerna ändrades. Men jag fick träffa gymnasievännerna Ale, Miksu, Olli å Sarah i Ales nya snygga lägenhet. Jättehärligt att få umgås me dom! :) de händer int ofta nuförtiden. Miksus å Ales pojkvänner kom senare dit med sina vänner. Ut for vi. Fontana. Å jag kom på att jag nog int varit ut på över ett år. tänk de..va de går fort. men ja ha int behöva de. Vi dansa å de va helt skoj, men ja..inget jämfört med när vi dansa på Action. de e nog musiken å atmosfären. Men mitt hjärta lova Gud. jag tror nog man kan göra det även om det är tecno-musik. :)

Men när ja kolla runt så ja..nog sku jag helst av allt vilja ställa mig upp på en stol å ropa: hej, om ni bara sku veta...veta att Han finns. Att han älskar er. å att det finns nå bättre än dethär...but you can't, can you? :/

Igår for ja till sion på gudstjänst. pysslade med Pattes barn Isak å Joel. å for till Matilda på te. :) sen kom Bobs lillebror å hans kompis dit. dom va rätt humor. :)

får se när jag far hem, antingen imorgon eller onsdag. får ta det spontant. :)
mosh!
RSS 2.0