helgen

egentligen skulle jag inte orka skriva men jag gör de i alla fall.

sammanfattning av helgen:

Torsdag - hemma några timmar, halv 10 på kvällen på väg mot Kuni med Nicco å Tomppi. Sov över hos Nicco och steg upp 7 på morgonen för att fara iväg till stan och hamnen då Nicco skulle till Sverige. Det var härligt och jag uppskattade Niccos iver att träffa mig! Jag ville ju också träffa henne! :D Man har nog tid om man faktiskt VILL! Vi fick använda vår nattid istället då dagstiden inte räckte till :) trivs också att vara hos Koskinens och jag har vuxit upp med att sova över där lite nu som då så de va kul :)
tanken slog mig när jag låg där: "Tänk, jag e snart 20 å sover över hos en kompis!"
men va e de nu fö fel me de? de e bara de att de känns som att de hör till barnatiden att sova över hos vänner..nå, man blev lite barn igen kanske :)

Fredag - efter hamnen släppte Mia av mig vid mammas jobb. For på stan med mamma klockan 9 :) på jakt efter jeans. Hittade jag några? nope! klockan 12 då jag skulle hemåt sa jag till mamma: det känns som om klockan sku va nå tre fyra..hennes svar: kanske för att du aldrig stiger upp och kommer dig iväg såhär tidigt till stan annars :) sant.  ju tidigare man far desto snabbare kommer man hem. enkel logik :) på kvällen bar det av till sion. De hade konferens i samarbete med finska helluntai seurakunta. Talare från Sverige. Fast då på kvällen var det en finsk. Mycket folk. Fick träffa många människor.
Henka, Jappe, André, Sofia, Sara, Cicci, Matti, Daniel å Joel å ja..många där ännutill. Kul att se er!! :D Fick inte se Sam =/ vi far alltid hem på samma gång så då far ju han söderut å jag norrut..bra liksom att vi "går om varandra" Nå, på EC får ja väl se honom! träffade annars också lilla Isak. Men ja kan ju knappt hälsa på honom för ja..han va på väg att börja ropa där samma grej han ropade för två somrar sedan..å ja..även förra sommaren. Vilket minne den killen har..jag smög fort därifrån..å de lyckades! han började inte ropa :)
rätt humor ändå om man tänker på det!

Lördag - hemma. planerna på att ha en gymnasiekompisar-kväll föll och ja..dem fick jag inte se. Ville fara å höra på Ulle som hade konsert på Doo bop men de blev int heller av..Fick en underbar kväll hos Ciccis istället med solf-gänget å cilla å joha. :) scones. for hem halv 3.

Söndag -  50-års kalas hos Östmans. mycket gott, speciellt morotskaksmuffinsen! :P Sedan bar det av till sion igen på gudstjänst. Konferensens sista dag, men fick höra att dom skall ha en till nästa helg för något är på gång å de vill ge utrymme för det som skall ske att ske :D jee! varför börjar det ske saker nu i vasa då ja int e där..pyh :P just kidding! Mötte Macke, som jag inte hade sett annars på hela helgen :)
Tvist om vem som skulle köra hem mig..nåh, hoppas ingen tog något personligt..

Måndag - stan (kom mig upp och for med klockan 8 bussen å träffa mamma på stan :) å vet ni..jag hittade jeans!!! whoho..för lite under 12 euro! di råka va på 70 procent. när man int söker efter just de just då så hittar man. :) sedan till biblioteket å sen hem med Jonas. Åt, packade i det sista, stressade och Jonas skjutsade mig till tågstationen. Köpte biljett och var på tåget 2 minuter före det skulle fara..haha..jag hann i.a.f.  Så hemåt bar det 12.22.

hm..vasabladet ringde idag och ville ha en kort intervju igen ti vasabladet. voi hoho..har dom inte lagat stort nog om mig redan..nååh, dom ville ha mig dit ti dendä tre frågors spalten på andra sidan med en liten bild. så ja..om typ 1 minut borde dom ringa...jo..

kanske ni ser mig dyka upp i tidningen igen på kanske fredag??
voivoi :)
får se vilken felskrivningar dom gör nudå...
vilken attityd matilda? :) ja e bara lite ironisk :)

å konstigt nog,.förr ha jag bara tyckt de ha varit roligt att hamna i tidningen..de e e de int alla som gör så ja ska int klaga, men å andra sidan har ja märkt att för mycket publicitet int e bra. Å att lilla jag hamnar två gånger i vasabladet om sound of music känns lite tjatigt..hoppas int alla andra tycker de med..
hm..just nu känns de bara så förgängligt med publicitet. kanske jag ändrar min åsikt efter en tid av ingen uppmärksamhet alls :)

dom ringde redan..

nu till köket å äta gott med Aami, Sara å Pernilla :)
RSS 2.0