pressinfo, jobberbjudande å lite annat..

Torsdagskväll och jag försöker få det sista av min finskaanalys klar..
Tack till Aami som hjälpte mig med den igår! <3

Idag var det pressinfo för pressen där vi spela upp lite ur musikalen och där musikalen presenterades av regissören. ojoj, vilken härlig regissör. Glad, rolig och entusiastisk gubbe. Men det behövs också speciellt om man skall jobba med barn.. :)

Pressinfon gick riktigt bra å de va riktigt roligt :) vi nunnor sjöng tre sånger och kom in på scenen med tillfälliga svarta kåpor och ljus i händerna..kände sig som tärna i ett luciatåg fast ja..med svart klädsel istället för vit.. eh... :)
Efteråt övade vi finalsången och övade lite dans. Egentligen skulle det vara dansövning nu igen ikväll men Aami å jag tänkte vara hemma idag å göra klart våra skolarbeten..

Haha..de va rätt komiskt. Efter att pressinfon var klar så var det paus före vi skulle börja öva finalsången..vi skulle öva på stora scenen men barnen höll på öva där just före så vi (några "nunnor") tänkte att vi kunde fara dit å se på å sätta oss i salongen. Vi kommer in å sätter oss å märker plötsligt att de står en blond flicka där framme med ett kamerateam...de va Krisse från krisseshow :) allt får man va med om.. :)
dom höll alltså på att banda in till ett program om musikalen.. :)

Hej annars..regissören sa idag på pressinfon att musikalen redan har sålt 13000 biljetter!! =O
alla bästa platser har typ redan farit från varje föreställning..så de löns att vara snabb å reservera!

Igår va jag å på sound of music-övning å sen körövning. Jag hade haft lite tråkigt där före å jag ville vara lite kreativ så jag gjorde en håruppsättning där jag också tog en del av håret "bakifrån" fram så att en del blev som en pannlugg..hihi..ja borde kanske klippa pannlugg..de såg helt coolt ut. Jag fick många komplimanger för håret..kul med uppmuntran :) egentligen kunde man ju göra helt massor av sitt hår bara man hade tid å kreativitet nog..jaja..sluttjatat om hår :)
fick annars prata lite mer å på tu man hand me Susanna efter körövningen å de va kul! önskar man hade mer tid för sina vänner här i Helsingfors..

det ringde annars en kvinna till mig igår å erbjöd mig jobb :) jag skall dit den 6.12 nån timme å prata närmare med henne. Hon är trebarns mamma å ville skaffa barnvakt till typ 1 gång per vecka..barnen är två, fyra å sex år gamla :) hihi..coolt. jag kände ju int henne alls. Men de va Nora (på min klass) som hade föreslagit mig, så tack! :)
ja..får se ännu om ja tar de..ja har ju rätt mycket just nu..men de låter skoj :)

nu skall jag fortsätta med finskan..ehheh..jo..

tjolahopp!

annars..slog upp ett bibelställe idag, tänkte att jag kunde skriva hit det. Kanske de kan tala till någon: "Oroa inte kärleken, stör den inte förrän den själv så vill"
 
RSS 2.0