praktikens slut.

ja-a, idag va sista dagen på praktiken. konstigt. de två senaste veckorna ha bara runnit iväg.
Gud överraska mig idag. hu gör han? ibland sku man vila vet hu han tänker :)
de blev i.a.f. en fin avslutningsdag med mycket skratt. ni sku bara veta vilken otroligt bra humor dom har där. Å ja ha verkligen kännt mig som en av dem som jobbar där. :) gav dem mina kokosbollar jag bakat med ett välskrivet kort. å min handledare gav jag ett hjärtsmycke som tack för hennes tålamod me mig ;P
de ställde sig alla på led å överräckte en gåva till mig; en liten sten-bronsh-staty som var en ung kvinna med vingar av vitt å lila glas. :D

å så fick jag ett snack med en tant på 100 år som varit i cellgruppen som jag fått vara med på två gånger. Ojoj..jag fick en nöd fö de. man tänker att gamla tanter har dedä me tron på klart, men många har så otroligt många frågor å funderar hit å dit å de finns så mycket ja sku vila dela me mig av. en dag vill jag hålla cellgrupper på ett eventuellt åldringshem. ojoj.. :)

Imorgon e de skola då. praktikuppföljning. blir kul att se alla igen efter två månader.
har varit så upprymd de senaste dagarna. jag sitter i spåran hem från praktiken å vill bara storle. Gud e förunderlig. Bara han ger den äkta glädjen som håller i sig i alla väder.

igår på dagen så va de helt bart på marken, man såg t.o.m. de gröna gräset. men då ja for hem från kottby kom de ner massa snö å jag tyckte de va helljuvligt, men alla runtomkring, med raska steg å allvarliga miner, verkade tycka att de va värsta ovädret. å visst, en aning snöstorm med lite regn medblandat. men ljuvligt ändå. det blev helvitt. :) men i stan några timmar senare regna de å allt vitt försvann. tack å lov finns kottby för där va de ännu snö idag. å så lyste solen :D.
RSS 2.0