Hillsong Conference

Terminen här börjar gå mot sitt slut. Vi har redan lämnat in alla assessment och har just avslutat två veckor av "intensives" med förberedelser inför nästa vecka när årliga "Hillsong conference" kör igång! 2 dagar kvar!
 
Namnet på konferensen har samma namn som Hillsongs nya skiva, som just kommit ut!
NO OTHER NAME. Missa inte den.
Picture: Hillsong page
 
Konferensen kommer att innebära fem intensiva dagar från TIDIG morgon till SEN kväll för oss studeranden, eftersom detta är en del av vår praktik. Jag har blivit tilldelad en roll som "Group concierge", som så långt jag vet i detta skede handlar om att vara värd för en grupp och ge dem all info och hjälp de kan behöva under dessa dagar. Det känns både förväntansfullt och lite nervöst. Mer info får jag på måndag. ;) Detta är som sagt ingen liten konferens, omkring 25000 pers. kommer att infinna sig på Allphones arena nästa vecka och det kommer att vara helt fantastiskt mäktigt att få ta del av det! Detta är alltså samma konferens jag fick ta del av i London ifjol, men då var jag "bara" besökare, det var tre dagar och kanske några tusen färre människor.
 
Det dåliga är bara att jag har legat sjuk hemma de senaste dagarna, så jag hoppas nu på fullt tillfrisknande. Jag lär behöva all kraft jag kan få!
 
 
Låt mig få visa höjdpunkter från årets Hillsong Colourconference!
 
"There is none like you, there is nothing like your love."
No other name. Jesus.
RSS 2.0